fbpx
Pulmade korraldamine

Pulmade dekoreerimine ja pulmaeelarve

Pulmade korraldamisel tuleb arvestada väga erinevate teenusepakkujate kaasamisega. Pulmade eelarves on mitmeid komponente, mis määravad lõpliku kogusumma. Suurema pulma korraldamisel tasub nõu pidada pulmakorraldajaga või õhtujuhiga, samuti oskavad nõu anda enamasti ka peokohad.

Telli pruudikimp LeBloom lillepoest

Pruudikimbu tellimiseks kirjuta meile kiri info@lebloom või täida kontaktivorm kodulehel.

Kimbu tellimisel palume lisada oma visioone fotona, hea valiku leiab Pinterestist ja Instagrammist ja teisest sotsiaalmeedia kanalitest, kindlasti pole võimalik täpselt 100% sama tulemust saavutada, sest enamasti on sotsiaalmeedia fotod filtritega töödeldud.

Pulmade dekoreerimine on oluline osa pulma ettevalmistustest, mis aitab luua unustamatut atmosfääri ja meeldejäävat kogemust nii pruutpaarile kui ka külalistele. Siin on mõned ideed pulmade dekoreerimiseks:

  1. Lilleseaded: Lilled on klassikaline pulmadekoratsioon, mis lisavad romantikat ja värvi igale pulmapeole. Valige lilleseaded vastavalt pulma teemale, värvidele ja eelarvele. Neid saab paigutada laudadele, altarile, pulmakaarele, toolidele ja teistele kohtadele, et luua romantiline ja lummav õhkkond.
  2. Pulmakaar: Pulmakaar on kaunis dekoratsioonielement, mida saab kasutada pulmaalase tseremoonia taustana või sissepääsu kaunistamiseks. Pulmakaar võib olla lilleline, roheline, rannateemaline või vastavuses pulma teemaga. Lisage kaunistusi nagu paelad, kangad, tuled või lilled, et pulmakaar oleks tõeliselt võluv.
  3. Laudade kaunistused: Kaunilt kaetud lauad loovad elegantse ja kutsuva atmosfääri. Kasutage laudadel linasid, lauavaipu, nõusid, klaase, küünlaid ja lilleseadeid vastavalt pulma teemale ja värvidele. Lisaks võite lisada laudadele personaliseeritud detaile nagu kohakaardid, lauamärgid või kingitused külalistele.
  4. Valgustus: Õige valgustus võib luua maagilise ja romantilise atmosfääri. Kasutage erinevaid valgustusvõimalusi nagu küünlad, lühtrid, laternad, tuled või valguskettid, et lisada pulmapeole soojust ja sära. Valgustust saab kasutada nii sise- kui ka välisruumides, et luua meeldejääv valgustuslahendus.
  5. Taustaseinad: Taustaseinad on suurepärane võimalus luua fotograafiline taust pulmafotode jaoks. Valige taustaks huvitavad kangad, lilled, dekoratiivsed elemendid või personaliseeritud märgid vastavalt pulma teemale ja stiilile. Taustaseinad loovad lõbusaid ja ilusaid fotosid, mis jäävad pruutpaarile ja külalistele meenutamaks erilist päeva.
  6. Ruumide kaunistused: Lisaks peosaali või õue kaunistamisele võib pulmi kaunistada ka erinevate ruumidega nagu vastuvõtuala, pulmakoridorid, söögi- ja joogiala, tantsuplats, photobooth jne. Kasutage

2 Comments

  • Adam Brown Posted 21. juuli 2016 11:22

    This is definitely one of the most beautiful and informative websites! Great job

    • Philip James Posted 21. juuli 2016 11:22

      I was happy to work with their team, thanks!

Comments are closed.