fbpx
Lillekimpude tellimine

Lillekimbu tellimine kulleriga

Lillekimbu tellimisel arvestame tellija erisoovidega. Lillekimbu saab tellida Tartus kullerteenusena koju või kontorisse.

Lillekimbu valimine võib olla lõbus ja loominguline tegevus! Siin on mõned sammud, mis võivad aidata sul valida sobiva lillekimbu:

  1. Mõtle saajale: Mõtle sellele, kellele kimp on suunatud. Millised on saaja eelistused ja maitse? Kas tal on lemmiklilli või -värve? Kas ta eelistab suuri uhkeid kimpe või lihtsaid ja elegantseid kimbukesi? Mõtle saaja isiksusele ja stiilile ning vali kimp, mis sobib tema maitsega.
  2. Sündmus: Arvesta sündmusega, mille jaoks kimp on mõeldud. Kas see on sünnipäev, pulm, juubel, armastuse avaldamine või hoopis kaastundeavaldus? Erinevad sündmused võivad nõuda erinevaid tüüpi lilli ja kimbukujundusi. Näiteks võib pulmakimp olla suurem ja pidulikum, samas kui sünnipäevakimp võib olla rõõmsavärviline ja lõbus.
  3. Hooaeg: Arvesta ka aastaega, mil sündmus toimub. Erinevatel aastaaegadel on saadaval erinevad lilled. Näiteks kevadel võib olla rohkem saadaval tulpe ja nartsisse, suvel roose ja päevalilli, sügisel kõrvitsaid ja paberlilli ning talvel amaryllise ja jõulutähti. Vali lilled vastavalt aastaajale, et anda kimpile loomulik ja kaunis ilme.
  4. Värv: Lillede värv on samuti oluline tegur lillekimbu valimisel. Värvid võivad edastada erinevaid emotsioone ja tundeid. Näiteks punased lilled sümboliseerivad armastust ja kirge, roosad lilled väljendavad õrnust ja armastust, kollased lilled on seotud sõpruse ja rõõmuga ning valged lilled esindavad puhtust ja süütust. Vali värvid, mis sobivad sündmuse või saaja isiksusega.
  5. Kimbu suurus ja kuju: Lillekimbud võivad olla erineva suuruse ja kujuga. Mõtle sellele, kui suur kimbu soovid osta. Kas soovid suurt ja uhket kimpu või pigem väikest ja elegantset kimbukest? Samuti võid kaaluda kimbu kuju. Kimbu kuju võib olla ümmargune, kaskaadne, kobarjas või hoopis midagi unikaalset. Vali kimbu suurus ja kuju vastavalt oma eelistustele ja saaja maitsele.
  6. Eelarve: Lõpuks arvesta ka oma eelarvet. Lillekimpude hinnad võivad varieeruda sõltuvalt lillede tüübist, koguse